Workshop

 

Word Baas over je burn-out!

Hoe gaat het nu écht met je? Herken jij de signalen van (werk)stress en spanning? Heb jij inzicht op wat jou kwetsbaar maakt voor een burn-out?

Sarah Hogendoorn, coach en arbeidspsycholoog wil jou helpen alert te worden op de signalen die lichaam en geest je geven over hoe het écht met je gaat. Maar dan moet je ze wel eerst herkennen en dat is precies wat Sarah jou wil leren.
Welkom bij de workshop Baas over je burn-out! De workshops worden gegeven in Zwolle. Het betreft een middagprogramma.

Na deze workshop weet je wat een burn-out is en beschik je over de kennis om signalen van een dreigende burn-out te herkennen. Ook weet je wat je moet doen om die (dreigende)  burn-out de baas te worden of te blijven.

We bieden je na de workshop werkmateriaal aan waarmee je zelf thuis aan de slag kunt. Ook krijg je het 'Handboek bij burn-out' van Marit Goessens van ons cadeau.  Tenslotte verlenen we nazorg door een paar weken na de workshop telefonisch contact met je op te nemen om te horen hoe het dan écht met je gaat.

Op dit moment staat er geen nieuwe workshop Baas over je burn-out gepland. Als je onderstaand formulier invult en naar ons verstuurd, informeren we je als de nieuwe datum bekend is.

Informeer mij als de workshop Baas over je burn-out weer gepland wordt

reCAPTCHA is required.

Toestemming voor het gebruik van cookies

Privacyverklaring | Sluiten
Bekijk details